Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oki, flummig till tusen.  



förryckt den egna vardagen

Bara var
 här och nu
låt intet
 förryka dig
din egen vardag


skulle luften på mina
om någon annan egenhet
en hur det var när
vi sannerligen var fast




Fri vers av virre
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-07-05 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre