Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingrediens miss?



Trots att han var en skicklig
Bagare
med mångårig erfarenhet

Saknade han en bakdel
som hans f.d sambo tog

med sig när de till sist
separerade från varandra

Efter mycket om och men




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-19 07:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Aha, hon tog degen han hade i plånboken och den hade han i bakfickan. Kaveln tog hon också!
2020-02-20

    Sefarge VIP
Tja saknad
Bakdel från
En skåpbil?
2020-02-19

    Lena Staaf VIP
En separation innebär både att man vinner något men förlorar något annat.
Bak utan livsviktig bakdel kan bli bekymmersamt!
2020-02-19

  Kungskobran VIP
Mammas bak
försvann från hans tak
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP