Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död åt staten!

Dem höjer straffen för allt men inte för pedofiler och våldtäktsmän
Jag frågar mig själv , hur man detta har hänt?

Du får mer straff för droger än om du skadar ett barn för livet
Det betyder att politikerna är själva pedofiler , eller har jag inte rätt?
Att straffa sig själva har aldrig varit deras koncept.

Jag fattar inte hur , men om du våldtar du hamnar ej i någon bur , utan att bli häktat och du får vänta på ditt straff? helt i mot vår natur.
När jag har bröder som får sitta av tiden på direkten efter något kilo hash?

Jag förstår inte mig på detta dubbelmoral-spel , att våldta en kvinna i ett feministisk land, ska det inte vara fel?
Nej dom får sitta två år sedan ut igen , medans denna stakars lilla flicka inte ens vågar längre vara själv.

Hon blir blir straffad mer än själva gärningsmannen , klart att jag tar fram gunnen om jag får tag i mannen .

Kanske dags att skapa vår egna rättvisa? för åklagarna verkar bara skita i
vi lever i ett land där kvinnan ska kunna vara fri?
inte vara det som får sitta all tid , mestadels ensam i sitt rum ensam
och de säger hon får skylla sig själv , hör du inte hur dumt det låter

Sverige är under all kritik , två år för han har utsatt ett barn för pedofili?

Jag skäms över detta land , där alla sägs har samma chans?

Nej detta land gynnar , våldtäktsmän och pedofiler
Allt detta är sanning , förstår inte hur rättsväsendet driver detta?






Fri vers av den råa sanningen.
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-19 08:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Självfallet måste folket resa sig. "Staten" vi har idag är där för att skydda den sjuka värdegrunden, vilken går ut på att skydda gängen och diverse pervon. Hatet och rasismen mot vita människor är konsoliderat i denna sjuka filosofi.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.