Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIRVLAR I SANDEN....

En vind virvlar i sanden försöker greppa
kornen med handen, får massa grus på
tanden.

Händer är bra till mycket, men gruskorn
är så lätta, små, nätta roligare att gräva,
sprätta.

Kan inte va still på stranden. minnen ifrån,
barndomens resor. Till haven utöver landen,
den lilla, lilla handen.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-20 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström