Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skutan


Jag går sakta omkring på land, med en kikare i min hand,spanar oroligt över vand
och sedär är ju den gamla fiskeskutan
me dig inne kajutan,
inne i kajutan. jag blir glad
för vet du vad?
jag har fallit för din charm,
vill att du ska komma i hamn
och längtar efter din
trygga famn .
och när du kommit i land
varma läppar emot mina de är fina
-för de är ju dina.













Fri vers av charlotte VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-20 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP