Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det enkelsnåriga i tillvaron



Inget kan vara
så praktiskt

som det opraktiska

När man inte ens
inser att man det
så väl behöver

Kommer in löser
upp ett problem

Och ger klöver
över

Mot all mödosam
förmodan




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-21 06:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Äntligen har du fått korn på ett behov som inte innebär att bli skinnad utan tvärt om. Vad det nu kan vara? Annars är ju reklamen fena på att ge oss nya och konstruerade behov.
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP