Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
psykiska påfrestningar tar ut sin rätt


Det är aldrig tyst här

Det är aldrig tyst här på Helix i Flemingsberg,

varje dag så är det alltid något oljud,

larm som tjuter eller folk som pratar högljutt,

eller som skrattar hysteriskt, spelar hög musik.

Det är aldrig tyst i vaket tillstånd, det är så jobbigt

och tar på mina krafter,

oönskade irritationer blöder sakta fram från min kropp,

det är som systematisk tortyr att aldrig få vara i tystnad

och lugn, för det är aldrig tyst här!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-02-21 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten