Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det bättre förr?

Hej å hå så det kan gå...
ja livet var bättre när vi var små,
eller är det bara en önskan i mitt sinne
för det kommer bara hemska saker upp i mitt minne,
hugg och slag
varje dag
ord som sårar och gör ont i själen,
kommer att tänka på den leende sälen...
den var min tröstare och min räddare varje dag
då jag kände mig utlämnad och svag
den var gjord av sten och lera
kanske någonting mera.
men det bästa var att han alltid log mot mig
där på sin stenklippa där han solade sig.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-21 13:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Finns både bra och mindre bra från det förflutna
2020-03-01

  Öknens Ros VIP
Det var nog både bra och dåligt, men svåra minnen sitter nog hårdare i själen.
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP