Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan kaffe inget liv


Min bästa vän kaffet

Kaffets doft smyger sig in i mina näsborrar
och jag drar in det med välbehag.
Min livsdryck, min ständige kamrat som alltid
finns vid min sida, när allt annat tycks försvinna
i ett tidlöst slukhål där varken tid eller rum existerar.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-23 07:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mmm älskar en god kopp kaffe på morgonen!
2020-03-01

  Öknens Ros VIP
Mm...Doften av kaffe är bara så härlig!
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP