Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser mina destruktiva tankar. Men ska ge moteld


Ge moteld.

Värdelös
Ointressant
Överflödig
Tråkig

Orden dränker mig
Sköljer av mig
Slukar mig

Hur kul blir det?
Vad får jag?

Ingenting

Nu får det vara slut
Jag vill ju vara med
Skit i dom
Skit i vad du TROR att de tänker
Tänk på dig själv
Och ta för dig!

Det enda du vet är vad du tänker och vill
Så gå på det!
Sluta gödsla tvivlet
Vattna din vilja och bli en ny människa
Den du vill vara
NU




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-23 22:47



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så lätt att tro att andra dömer en - men de är oftast precis lika osäkra !
2020-02-28

  Nimbus VIP
Ord som berör och som landar i mig med en välbekant känsla. Väldigt bra skrivet!
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP