Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden åker skridskor på blank våris.

Tick tack, tick tack, tick tack...
tiden står aldrig still
den liksom åker skridskor på en blank våris,
lämnar spår av skär i isen
som gör det svårt för andra att följa den.

Jag snubblar och faller ofta när jag försöker
följa med tiden,
mina medar på tidsskridskorna är dåligt slipade
och till och med finns där en aning rost.

Jag söker dig du som kan hjälpa mig
att slipa och och göra mina medar skarpa och rostfria igen.
Jag vill finna dig och låta dig slipa dem tills jag också
kan glida fram tillsammans med tiden på den blanka isen!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-24 09:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark längtan i denna!
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP