Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humör

 fångar mig i kantig hatt 

fast livet flyter rakt 

 

äter grönsaker över mark 

 

språket äger 

 

 

 

naiva stråk i väntan på

vet  ser min nya 

form. Tillblivelse. 

Så många ord man ska 

samla ställa ut på torg 

jag som enbart önskat leva 

 

talar alltid till en Hilén numer 

numret säkerligen upphakat 

 

ärligt talat är det kärleken

 

kärleken i strimlor över fasad 

i knä i kullerbyttor över kinden 

som 

övertagit allt min kropp enbart 

lydig måhända enformig i sin stilla 

bana vet du ser  

snart delar vi en öl snart är det vår 

fast uttrycket är lånat du vet dricker 

enbart vin i breda glas 

 

snart randas vår den ljuva vår 

med sidenslips jag byter kön 

enbart för att liv är liv 

 

min rumpa den är ännu mjuk 

 

 

liv möjligtvis liv 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-02-24 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP