Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min


skriver du med klövern under 

kudden skriver du som jag 

 

med virvlande livsmod trängandes 

bland kvalen skriver du som jag 

 

är livet krusat ihopvikt lössläppt 

öppnas vi likt jag öppnar oss 

 

det starkaste i livet 

dricker du i vemod våra sånger 

törstar du likt jag 


Kan de odödliga låtarna om 

arbetarklassens hemort 

frysa blodet släcka väcka 

törsten i ett enda bräde 

 

alltet brinna upp 

 

kan du efter all den tid som

flutit känna vår orgasm i

klunkarna som intas mellan 

brytningen från dag till natt 

 

den dagen är du min 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2020-02-25 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP