Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha ha idag ska det ske!

Idag ska det ske
idag e jag me
han kommer att bli förbannat sne
det skiter jag i
även om han blir arg som ett bi
det är slut mellan oss
för han tror han är boss...
men jag är den som vet
när allting runtom oss sig sket...
han tror han har mig fast
ha ha han får snart stå sitt kast!!





Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-26 10:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj spiken i där!
2020-03-01

  Öknens Ros VIP
En kalldusch som väntar mannen månntro?
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP