Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfördelade roller



Den ekivoka slutlednings
förmågan hade sinat

Miss Marple tog sin tekopp
Funderade över livets öde
och sitt eget. ..

När hon blev senil fick hon
väl hitta på något som alla
andra och lida pin

Men undrade när hon då
skulle bli avslöjad

Och utav vem

En näsvis liten ung Poirot
Ifrån Nordpols trakterna

kring Koskullskulle
måhända?




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-26 10:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ring McCloud istället, för kos skull skulle avslöja allt eftersom han var cowboy innan han blev deckarpolis.
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Det måste vara något särskilt med Koskullskulle. Nu har jag läst det på tre ställen av mina diktar vänner. Vad kan de bero på? Kan Poirot lösa den gåtan?
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP