Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålands män


och jag skrev dig innan vi 

mötts jag skrev så satans 

mycket och knappt alls 

 

jag minns dig 

din nakna hud ditt hav ditt

sätt att se mig såsom ingen 

sett 

 

när min dotter somnat just 

sömndrucket ser jag känner 

jag mitt kön dina fingrar 

över mig och det känns som 

igår grävande bilder 

 

hugget hisnande 

 

jag är 27 

jag är 27 

tiden tiden vem är den 

tiden tiden vem är vi 

 

lugnet lugnet vardagen 

mina vackra ljus min kamp 

mitt stillaflytande liv 

min kunskap all oändlig skönhet 

vänskap 

 

finns ett möte till likt vi 

 

svara mig vind svara mig liv 

 

du känns och  vet du ligger 

med mig då du framtid som viskar 

mitt namn tills jag blir blå 

så blå har ingen himmel varit 

som då den där morgonen vid 

hamnen med min bror och så 

gravid som du av misstag trodde 

att jag var ja lika galet sökande 

är trådarna idag 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-27 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP