Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat skottårsdagen Lördag 2020


Till de tillfälligt tillrättaläggande gärningarnas dagar



Arne Lambert kan väcka
liv och harmoni med sitt
blåsande

Till inbitna diggande
Fårskallar och andra
sönderstressade

Trots att han varit borta
med vinden sedan länge

Tillsammans med en
Sliten smedja från
1700-talet

När någon passerade
vingligt Cyklande på
en lerblåsig Grusväg


Med strömmande
Musik ur hörlurarna

Och blev träffad av
Toner ifrån något

Tillfälligt tidlöst
Som for in och ut


genom en gråmulen
Lördags morgon

På väg mot bussen
Till den lilla staden

För inköp av för
-nödenheter

Och en brådstörtad
Hårklippning

I en nödlöst dag som bara finns
Till I en fjärdedel

För att inte människors
Tids Almanacka skall
bli alldeles försnead





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-29 11:16



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"I en nödlöst dag som bara finns
Till I en fjärdedel", Klockrent!
2020-03-01

  bumerang

En dag till godo.
Eller vad nu "tid" är för något.
Kan alltid hoppas och tro på att någon/något har tänkt ut nåt bra för allas vår balans.
F.ö. ytterligare en dag att hantera alldeles oavsett ?
2020-02-29

    Lena Staaf VIP
Att bli drabbad av Arne Lambert är helt OK en dag som denna! Men det får gärna hända oftare än vart fjärde år.
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP