Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen målning


På softlocket

Platt på sofflocket
Hämtar flämtar vilar
Kraften är ur läge
Vill ju så mycket
Läste hela stycket
Det om att finna orken
Antiinflammatorisk mat och sådär
När tröttheten durrar under ögonlocken
Tar tag om knävecken och gungar
Upp och ser spegelbilden av en trött en
Ögonsvullnad seg som koladeg
Åldern gungar med
Suckar och tänker
Det går över
Mailar till Vårdcentralen
Hej är det något fel på mig
Trött trött trött




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-29 12:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tur att diktarjaget orkar kontakta vården i alla fall. En dikt med stor igenkänning. Hoppas diktarjaget börjar må bättre.
2020-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Hemskt att känna en sådan förlamande trötthet, hoppas att den snart går över!
2020-03-02

  ULJO
Vila och åter vila
2020-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Gillar "Softlocket". Says it all.
2020-03-01

  Lars Hedlin
Känslan stark och känner djupet
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP