Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smälta

I den flammande hettan
smälte jag till något annat
något nytt
smälte jag ihop med omgivningen.

Solens flod badade mitt inre
och jag blev till en smedja.
Smedens svett rann i tusen förgreningar
nerför kroppen.

Genom hårets mangrove
skuldrornas biflöden
ner i ett floddelta av musik
och jag insåg:
jag är ett ljud
ljudande flödande ljud.
Jag är en vibration
ett rassel i trädkronorna.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-29 13:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härlig text med vackert bildspråk. Livsglädje och djup. Föreställer mig en upplevelse av extas.
2020-02-29

  Silverstripe
En organisk, termiskt intensiv text! Som ett feberrus!
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP