Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munvig kanske...

Vartendaste lilla ord
som du över mig strör
de bränner till
och mig så berör...

Men även om du skulle tala tyst
eller viska nå´t till mig
så ändå solklart
jag allt hör...

Jag har ju i ordmottagning
för egen räkning
fått till en favör
ett verkligt bra gehör
bara din mun på sig rör
jag läser på den lätt
behöver inte ens
ta till en parlör!



















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-02 13:58



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant det du skriver
2020-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt