Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FRIA, SKÖNA

Ute i det fria, sköna, finns så mycket att
göra. Jag är tillbaka, hungrig på andlig
gröda.

Solens sken ger kroppen, själen denna
föda. Äter mig mätt på naturens plätt.

Springer sen lätt på energifylda ben.
För att somna i gräset till månens sken.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-02 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström