Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psyket

By fåne eller geni,
alla kan vi drabbas av demoner och mani
eller fobi
för telefoni.

Höga berg och djupa dalar,
där inget finns som hugsvalar.

Om du känner dig från samhället förskjuten,
finns det förhoppningsvis hjälp på psykakuten.

Tabletter och ECT,
kanske en kopp kaffe eller te,

som kanske hjälper lite för stunden
medan du väntar på "nattblunden".




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-03 10:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra rim om något svårt
det ger en fin inramning
2020-03-16

  Brunluvan
"No one ever made a difference by being like everyone else" - P. T. Barnum
2020-03-03

  Kungskobran VIP
Vad gör man?
2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP