Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill glömma dej jag vill förtränga dej

jag vill glömma dej totalt jag vill förtänga dej och gå vidare

med någon som förtjänar mej ; eller i alla fall inte sårar mej

 

gång eter gång och vägrar prata om det jag vill reda ut problemen

så vi kan ngå vidare med nya kraffter och rena samveten ; men

 

du vill inte prata om det du blir arg och sluten och säger att det är

gammalt ; men för mej är det inte preskiberat när jag fik reda på

 

det i dag och jag vill veta varför du gjorde så i mot mej ; snälla berätta

jag driver mej skälv till vansinne jag måsste få veta nu jag blöder i

 

från mitt hjärta ; det gör så ont och svart sjukan börjar att härska

i mitt sorgsna  sinne vem skyddar hon och varför betyder han mer

 

för henne en vad jag betyder ; som delar hennes säng vad är det

här slutta plåga mej jag vill förtränga dej men du finns överalt ;, för

 

för jag älskar dej men jag klarar inte ut av att dela dej med någon

annan

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-03-03 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten