Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMAR....

Drömmar kan vara våra små glimtar
av verklighetens trasiga sömmar, som
kroppen lagar.

Lappar ihop den information vi förträngt
men ändå tänkt, sparar under vakna dagar.

Får kroppen, själen att hålla ihop, ibland
rista till i ett rop. Det var bara drömmen,
den trasiga sömmen




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-04 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström