Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla läsare bli ej förnärmade av språket, det är ju så här tourettes syndrom artar sig. Detta är bara en vinkling.


Tourettes dikt

Åh min vackra sköna kvinna
\"fitta fitta sug piss knull\"
säg hur kan jag ditt hjärta vinna?
\"skitarsle fan djävlar fittpull\"
Säg att du vill ha bara mig,
\"helvetes skit kissapas sugfitt\"
och jag ska för evigt älska dig.
\"snorkråka idiotdjävel knullpitt\"

© Boa Berg
2006-07-06
01:06




Fri vers av Boa Berg
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-07-06 01:12



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Så sant.... ord har ibland makt över en tunga oberoende av viljan. Mycket bra!
2006-09-15

  Nova-Liv
ååhh en tourette - härligt...en kompis till touretta kanske?
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg