Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era vidriga jävlar

Hur kommer det sig oftast att de som står mig närmast,

är de som är otrogna mot mig med den jag älskar  mest i världen?

Horungar är det enda ord som finns i min värld

för dessa och deras handlingar,

för att inte tala om besvikelsen, och sedan sveket från ens bästa vän,

hur kunde de sätta en så stor skruv i mitt lilla hjärta,

när de vet att det är för tungt att bära för mig?

Era vidriga jävlar,

eller så pissar ni skrattande i mitt ansikte

medans jag sjunker!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-05 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten