Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörande ro

- Ska du åka vattenskidor igen...
- Jag tror inte det alls blir av min vän...
- Vad beror det på...
- Det är ju bara så...
Min fru ror FÖR SAKTA i ekan den...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 12:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kul! :)
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt