Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dråplik replik

En turist uti byn Kivik
pekar mot plats sa: -Den tycks unik...
Kuslig på nå´t vis...
En galgbacke! Bevis?
- Oh nej! - Men du, visst är den snarlik...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-05 12:48



Bookmark and Share


  ULJO
Riktigt bra
2020-03-05

  Öknens Ros VIP
Här fick du till det! :)
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt