Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog svår att knäcka,räcka...

- Vad jobbar du med nu Trötter?
- Knäckobjekt föll på mina fötter...
- Vad handlar det om?
- Ta reda på vad som
sker hos vissa busiga "nötter"...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 18:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten är verkligen något att grunna på. Ungefär som färgerna, röd, gul och blå.
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt