Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten försvann, passade på och redigera den lite ;-)


SOLENS STRÅLAR....

Är glad att jag lever, det är en
stor seger. känner in balansen.
Har upplevt sorgen, ångesten
och drogen genom åren. Med
våren kan jag hitta distansen.

Befinner mig i solens strålar.
Fylller på med denna energi
likt ringlande ålar. Vill uppleva
dansen den mäktiga glansen,
gråter glädjetårar.

Lever för den tiden jag får,
greppade chansen tog steget
ut över kanten. Lämnade det
gamla till slut. Detta har tagit
många år, så tacksam för att
jag hittade ut.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-03-06 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström