Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003


Ljuger jag?

Jag älskar Dig!
hur kan jag bättre uttrycka dom
djupa känslor som bor hos mig
i det kaos du skapat
efter din bombräd i mitt inre
som en blixt från en klar himmel
lika intensiv och passionerat brinnande het
utan pardon
tar du för dig
utan att fråga mig
är det en lögn om jag säger att:
-Jag älskar Dig!
orden känns något tama
och heta kryddor fattas
Men säg är det att ljuga?
Jag hittar ingen bättre fras för för den heta passion som belägrar mig

JAG ÄLSKAR DIG!




Fri vers av Regndanserskan
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-07-06 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan