Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad känner du i ditt hjärta

Vad känner du där inne i ditt hjärta för mig
känner du det samma som jag för dig
Dina ord är annorlunda
men jag vet Du är ju Man
Jag älskar Dig så mycket...
dom känslorna skrämmer mig ibland
det finns stunder jag önskar att jag inte visste att du fanns
Min kärlek till Dig är så vidunderligt stor
vad menar du när du säger
att du känner som jag för Dig

Vad känner du egentligen där innerst inne i ditt hjärta för mig?




Fri vers av Regndanserskan
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-07-06 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan