Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004


Kom

Kom
ligg hos mig
Maskulina Man
så ska jag beröra Dig
som Du vill beröras
i Dina dolda fantasiers allra innersta rum
Smeka Dig fram
till Tro Hopp och Kärlek

Kom
ligg hos mig
led mig över Ditt Öppna landskap
så jag hittar rätt
för jag vill älska Dig
som det anstår en Riktig Man att bli Älskad




Fri vers av Regndanserskan
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-07-06 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan