Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos ställd men hur...

Tandläkare somnar på flygel efter fest
yrvaken ser han sig omkring gör en nedåt test...
Ser en rad vita tänder
men hålrum emellan sänder
en tanke, detta har ju inte skötts allra bäst...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-07 12:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Arbetsnarkoman!
2020-03-08

  lodjuret/seglare VIP
I lidelses rus soldat ser attack, blott en hägring i bivack, svärmen getingar det var, ej drucken förälskelses rus där kvar, tänka sig att ryktet blev ett snack...
2020-03-07

  ULJO
Lämnar aldrig sin post, eller?
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt