Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SANNA LYCKAN....

Så många rika som är fattiga,
på vad, kan man tänka? när vi
ser mynten blänka. Bara vill ha
mera att spendera

Att jaga efter det matriella, den
korta lyckans fälla. Oftast då den
naturliga, sanna inre slutar gälla
många börjar gnälla.

Om vi fördelade alla mynten lika,
fattiga som rika. hjälpas åt i alla
stunder, då ser vi den sanna lyckans
under.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-03-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström