Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Einsteins utsaga


Allt är relativt

Det stämmer nog

För jag känner mig
relativt lugn




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-08 19:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv blir jag ledsen då jag läser, luften blir damm om vapen fräser, drömmar blir fulla av fallande, hellre skulle sången vara trallande, men hur bakas drömmen om den jäser?
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST