Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TILL MINNE AV JONAS BERGSTRÖN 1974-2018 FAMILIA ANTE OMNIA.


VISST HAR LIVET ETT PRIS....

Vad är ett liv värt idag? för visst har det
ett pris! min bror sökte hjälp när han var
i kris.

Behandlades fel av vård och kommun.
Ingen tog ansvar, dom bara skrek i sin
lur.

Maldes långsamt ner, ville själv inte se,
till slut gav han upp, finns inte mer.

Vi försökte också men alla sa NEJ! så visst
har livet ett pris men fråga dom inte mig.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-08 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström