Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

Jag undrar om han tänker på mig,
lika mycket som jag tänker på
honom

Om han förstår att när jag försöker
synas så är det bara han som skulle
se det
Det är bara han som skulle skratta

Och än idag tvättar jag mig med
den där tvålen, rakar mina ben och
sprutar på parfymen han köpte

Känner hur hans spökhänder smeker
mina lena ben
Känner hans lena hud under mina handflator
Minns hur det luktar att lägga näsan vid
hans nacke
Att borra ner hela ansiktet i hans armhåla

Jag undrar om han tänker på mig nu, om
han undrar vad jag gör

Undrar om han förstår att jag kommer bli
någon annan om han inte kommer tillbaka

Om han tror att jag börjat älska någon annan,

och i så fall vill jag bara berätta att allt annat ger mig
hemlängtan

och då måste han förstå att han är mitt hem




Fri vers av Assia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-09 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP