Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R I P

Döden sa, när jag nå´n ska natta
har jag ett bra verktyg att fatta...
En natt det försvann
men nytt bättre jag fann...
Det dög ej! Jag, som det en kratta...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-09 14:07



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärt
2020-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt