Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupsinniga livs ting

En gudomligt glittrande,
färg prisma med
stjärnor på universums
skynke i mångfaldiga
universum.

Genomsökande i själen
och sprudlande av magisk
energi kring sin gestalt.

Så ypperligt iväg slungande
av blå energi som
för en till universums atmosfär.

Likt en udda och
mytomspunnen
varelse full av
kraft och godhet till
hela det omtalade universum.

För att skapa
lyriska
likt kreativa
sublima
monument
som alltid skulle bli
ihåg kommet från
den mytologiska
skapelsesjälen.




Fri vers (Fri form) av Drömmar i universum
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum