Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRARNA RINNER....

Tårarna rinner ner för min kind, dom rasar som
orkanens vind. Har gråtit så jag känner mig blind.
vilsen i smärtans mörka korridorer, hittar inte ut,
för många gamla minnens låder.

Trevar mig fram bland gammla kartonger, i taket
hänger alla brustna drömmars ånger. Ska hitta ett
ljus, vill ta mig ur detta hemska hus.

Det finns många i detta mörker som efter ljuset
söker. Vill ut ur dessa miljöer, inte lätta att hitta.
Om jag vågar titta, känna, utan att stressa kommer
vi tillsammans att vinna, ångesten ska försvinna.






Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-03-10 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström