Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon sa till mig, vad gör du hela dagarna? Och då skrev jag den här dikten.


Lat


Människor tycker jag lat är
jag varken på dem gormar eller svär.

De frågar vad jag hela dagarna gör
vad ska de veta detta för?

Ofta jag i skogen är och går
av detta bra motion jag får.

I naturen jag mycket vackert ser
detta ger glädje och jag ler.

Lyssnar på fåglarna dagen lång
de sjunger i kör, ljuvlig fågelsång.





Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-10 17:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland har man rätt att vara lat och det behöver ingen bry sig om...men jag tycker att det verkar som om du gör ganska mycket som är ute i naturen och njuter av allt det vackra...kanske folk är lite avundsjuka på att de själva inte kan göra det du gör...fint diktat...
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning