Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE SANNA ORDEN....

Varör allt detta hat, våld, dödande, denna
förintelse av oss själva. Bara lämnar jorden,
människan förblödande, så otroligt dumt,
förödande.

Finns så många som inte förstår, våldet och
ondskan har funnits i tusentals år. Fortsätter
ändå i modefierad form, där idèer på nya sätt
att plåga är enorm.

Så länge vi låter pengarna, dom giriga, regera
över detta maskineri. Är det den värld vi får
leva i. De sanna orden när psykopater får sitta
vid maktes roder. Gör småfolket sjuka, yra. För
vi ska lyda, bli styrda att inte reflektera,





Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-11 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström