Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu även sjön drabbad...

Polis får stort larm båt på land
de drar dit, kanske även stor brand...
Vad på sjön hände
som båt på land sände...
Vattenplaning! Gled nog på nå´n and...




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-11 10:01



Bookmark and Share


  ULJO
Kul
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt