Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arg Kvinna


Dra åt Helvete

Objektifiera
Inte mig
Du blir besviken
När jag visar min gräns

Är så trött
på personer som dig
som anser att jag skall tillhandahålla
näring åt dina
fantasier

som aldrig
Aldrig
frågar - Vad kan jag göra för dig?

Öppensinnet
börjar slutas
vänder blicken
mot Livet
utan lust




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-03-12 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP