Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju år

Det tar sju år för att varje cell i min kropp ska brytas ner och bli nya.

Sju år.

Sju år tills min kropp blir en plats du inte rört, en plats du inte sett.

Sju år tills min kropp blir min och du inte längre känner till.

Sju år tills min kropp blir en plats du inte längre tagit från mig. En plats som du aldrig kan ta ifrån mig.

En plats där mina celler inte längre kommer ihåg din berörning.

Sju år tills mina celler inte längre delar mitt minne .




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-12 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här