Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRYGGHETENS FAMN....

Var det en dröm eller verkligheten den sanna.
Kroppen var alldeles öm, hettade min panna.

Någonting var på tok, detta ångestens ok.
Blev inte klok på min existens.

Nystade i känslornas trassliga garn, mötte ett
barn som tog min hand, gav mig en kram.

barnet var jag i dessa tankars land. Där fann
jag mig själv, är nu i trygghetens famn.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-12 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström