Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET DU FÅR....

Kom ångest du svarta, jag blottar
min själ. Försök och ta mig, jag
kan leken väl.

Du får mig inte att trilla, har fått
din chans. Endast en fälla som stör
hjärnans ballans.

Efter år av fysiska plågor, själsliga
sår. Ser att du går, vet nu vem jag
är, inget du får.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-03-13 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström