Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FROSTBITNA ISEN....

Solens strålar värmer, gör kroppen hel, fri i varje del.
Kan jag undvika frostens bett? andas så lätt, känner
glädjen på många sätt, allting känns rätt.

Inget som gnager, trycker, tynger, bränns jag vet hur
det känns. Sparar det nya behagliga. Njuter av allt det
sköna vardagliga, naturens varma toner, all glädje i
dessa situationer.


När ångestens kyla försöker styra, upplever dess yra,
av mörktrets lins. Letar jag fram det sköna som finns.
Bränner bort den frostbitna isen så sköra, den kan mig
inte längre störa.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström