Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk kan då allt!

Det sas om en man ifrån Råå
han fått kalla fötter bara så...
Ryktet nått till stan...
Folk undrar hurdan
hans bädd var? Täcket för kort väl då...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt